Ullmax Logo
Myyjä / Yhteyshenkilö?

Tietosuojakäytäntö

Mitä tietoja keräämme ja miksi?

Keräämme sinua koskevia tietoja lähinnä siksi, että voisimme tarjota sinulle tuotteita kotisivullamme, ja voidaksemme toimittaa tilaukset sinulle kotiin. Tämän ja myös lainsäädännön vuoksi meidän on säilytettävä ostoksiasi koskevia joitakin tietoja tietyn ajan. Joitakin tietoja käytetään myös sellaisten tuotteidemme markkinointiin, joista arvelemme sinun olevan kiinnostunut. Tämän voit kieltää milloin haluat.

Meille antamasi tiedot

· Kun ostat. Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero ja tietoa maksustasi.

· Kun olet yhteydessä meihin. Viestit asiakaspalvelun kanssa ja palveluasiat.

Sinusta keräämämme tiedot:

· Kotisivujemme käyttö (evästeet)

Miksi ja kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Tuotteiden toimittaminen sinulle ja esimerkiksi asiakaspalveluasian seuraaminen edellyttää, että meidän on käsiteltävä tiettyjä sinua koskevia tietoja. Oheisessa taulukossa kuvaillaan kokonaisvaltaiset tavoitteet, tietojenkäsittelyn periaatteet ja tietojen säilytysaika.

 

 

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

Käsittelyn laillinen perusta

Tietojen säilytysaika

Asiakaskokemuksen parantaminen kotisivullamme

Suostumus (cookies)

1 vuosi

Profiilisi kotisivulla

Suostumus

Kunnes poistat profiilisi

Markkinointi ja mainonta

Oikeutettu etu (opt-out)

Opt-out tai 3 vuotta

Ostostesi hallinnointi ja tuotteiden toimittaminen

Välttämätön sopimuksen vuoksi

3 vuotta

Palveluasioiden hoitaminen

Välttämätön sopimuksen vuoksi

3 vuotta

Vian etsintä, data-analyysi, tilastot, väärinkäytön estäminen

Oikeutettu etu

3 vuotta

Tilitapahtumien kirjanpito

Oikeudellinen velvoite

7 vuotta

 

Suostumuksen peruminen

Voit perua suostumuksen milloin tahansa. Tuolloin suostumuksellasi käsitellyt henkilötiedot poistetaan, mikäli tietojenkäsittelyyn ei ole jotain muuta laillista syytä. Suostumuksen voit perua helpoiten muuttamalla valintoja profiilissasi tai ottamalla meihin yhteyttä.

 

Markkinointi ja mainonta

Voimme jakaa tietoa mainoskumppaneidemme kanssa lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä tai näyttääksemme tarkemmin kohdistettua sisältöä. Tämä sen vuoksi, että ilmoituksissamme olisi enemmän tuotteita, jotka voisivat kiinnostaa sinua, ja selvittääksemme sen, miten asiakkaamme reagoivat ilmoituksiin.

Tässä tekstissä on myös kappale, jossa kerrotaan tietojesi käsittelystä kotisivullamme, evästeistä (cookies) ja muusta tekniikasta, jota me ja kolmannet osapuolet käyttävät kotisivullamme.

 

Profilointi suoramarkkinointiin

Seuraamme käyttäytymistäsi kotisivullamme parantaaksemme nähtäville tulevien tuotteiden valikoimaa. Tarjoamme monia erilaisia tuotteita ja haluamme auttaa sinua näyttämällä ne, joiden arvelemme olevan sinulle mieluisimpia. Samaa periaatetta noudatamme markkinoidessamme tuotteita muilla kanavilla, kuten Facebookissa, tai nk. ”bannereilla”.

Sinulla on oikeus rajoittaa tämäntyyppistä tietojen käsittelyä ja meidän on pyydettävä sinulta suostumus käyttääksemme kyseisiä tekniikoita (voit perua suostumuksesi milloin tahansa).

Mainostamme tuotteitamme jatkossakin myös muilla alustoilla, kuten Facebook ja Google, joten vaikka peruisit suostumuksesi, tulet edelleen näkemään mainosmateriaaliamme, mutta sitä ei ole räätälöity enää erikseen sinulle.

Seuraavassa kappaleessa voit lukea lisää näistä tekniikoista, kuinka käytämme niitä sekä henkilötietojesi käsittelystä kotisivullamme.

 

Kenelle voimme luovuttaa tietoja

Palveluntuottajat ja muut

Käytämme enimmäkseen omaa tekniikkaamme henkilötietojesi käsittelyyn. Joissakin poikkeustapauksissa joudumme turvautumaan ulkopuolisiin kumppaneihin (esimerkiksi sähköpostilähetykset, mainostuottajat tai erilaiset maksutavat). Näissä tapauksissa varmistamme aina, että kyseiset palveluntuottajat suojaavat henkilötietosi yhtä hyvin kuin me.

Kuljetus- ja logistiikkayritykset

Kun olet ostanut meiltä tuotteen, meidän on lähetettävä se sinulle. Jotta saisit tuotteen kotiisi, jaamme osoitetietosi joidenkin muiden toimijoiden kanssa. Varmistamme myös näissä tapauksissa, että kyseiset toimijat noudattavat yhtä hyvää tietosuojakäytäntöä kuin Ullmax.

 

Kumppanimme:

·Unifaun AB (kuljetus ja logistiikka)

·Postnord AB (kuljetus ja logistiikka)

·Qlikview (analytiikka)

·Google (s-postit, analytiikka)

·Livechat Inc (chat-asiakaspalvelu)

·Netigate (asiakastutkimukset)

·Microsoft (verkkopalvelu)

·Facebook (markkinointi)

·Tulli

·Campaign Monitor

·Navision (kauppajärjestelmä)

·QBD (mediatoimisto)

 

Tiedonsiirto muihin maihin

Muutamat palveluntuottajamme ovat EU:n ulkopuolisista maista. Näissä tapauksissa käytämme ainoastaan sellaisia yrityksiä, jotka ovat liittyneet “EU-US Privacy Shield”-tietosuojajärjestelyyn. Se tarkoittaa, että ne käyttävät tiedonsiirroissaan riittäviä suojaustoimenpiteitä. Mikäli haluat lisätietoa tietosuojajärjestelystä, löydät sen Privacy Shields -kotisivulta: https://www.privacyshield.gov/welcome

 

Oikeutesi

Koska käsittelemme sinun tietojasi, on tärkeää että asiakkaanamme tiedät yksityisyyden suojaan liittyvät oikeutesi. Niistä lisää seuraavassa.

· Oikeus rekisteriselosteeseen. Sinulla on oikeus pyytää kopio hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja olet oikeutettu saamaan ne ilmaiseksi. Voit pyytää rekisteriselosteen sähköpostitse osoitteesta dataskydd@ullmax.se

· Oikeus korjaukseen. Mikäli hallussamme on virheellisiä tai puutteellisia tietoja, sinulla on oikeus pyytää niihin korjausta.

· Oikeus poistamiseen. Mikäli käsittelemme henkilötietojasi omalla suostumuksellasi, sinulla on oikeus pyytää tietojen poistamista.

· Oikeus vastustaa käsittelyä. Kun käsittelemme henkilötietojasi ”oikeutetun edun” perusteella, tai kun käsittelemme niitä profiloidaksemme kiinnostuksesi kohteet, sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä. Tässä tapauksessa meidän tulee osoittaa pakottavat ja oikeuttavat syyt, jotka ovat painavammat kuin ne jotka sinä olet esittänyt, tai lopetettava tietojen käsittely.

· Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus siirtää henkilötietosi meiltä toiselle rekisterinpitäjälle toiveidesi mukaisesti. Sinulla on myös oikeus saada meille antamasi henkilötiedot koneellisesti luettavassa muodossa. Mikäli haluat käyttää tätä oikeutta, voit lähettää pyynnön osoitteeseen dataskydd@ullmax.se

· Oikeus valittaa valvovalle viranomaiselle. Mikäli et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi, toivomme että ilmoitat siitä meille, jotta voimme parantaa keskinäistä luottamustamme. Sinulla on myös aina mahdollisuus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Tietosuojaviranomaisesta löytyy lisätietoa osoitteesta www.tietosuoja.fi

 

Henkilötietojen turvaaminen

Asetamme yksityisyytesi suojan etusijalle ja työskentelemme aktiivisesti, jotta henkilötietojasi käsitellään suurimmalla huolellisuudella. Ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti tämän tietosuojakäytännön ja tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

 

Lapset

Palvelujamme ei tarjota alle 13-vuotiaille lapsille. Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiaista lapsista. Mikäli saat vanhempana tietää, että lapsesi on antanut henkilötietojaan meille, ota meihin ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse dataskydd@ullmax.se, jotta voit hyödyntää laillisia oikeuksiasi henkilötietojen käsittelyyn liittyen (rajoittaminen, vastustaminen, poistaminen).

Henkilötietojen käsittely kotisivullamme
Kun vierailet kotisivullamme, käytämme sallittuja tekniikkasovelluksia kerätäksemme tietoa sinusta ja siitä, kuinka käytät kotisivujamme. Osa tästä informaatiosta mahdollistaa sen, että voit ostaa tuotteita kotisivultamme, ja sivujen näyttämisen eri kielillä. Kyseisten tekniikoiden katsotaan olevan välttämättömiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan palveluja.
Muita tekniikoita, jotka kertovat meille kotisivujen käytöstä, ei pidetä yhtä välttämättöminä palvelujen tarjoamiseksi kotisivujemme kautta. Sen vuoksi tulemme pyytämään suostumuksesi tällaiseen tietojenkäsittelyyn. Näitä tekniikoita kutsutaan tavallisesti evästeiksi (cookies), mutta ne muodostuvat myös paikallisesta tallennuksesta, läpinäkyvistä pikseleistä, ”web beacons”-tiedostoista ja JavaScript -sovelluksesta, joka voi lähettää tietokoneeltasi tietoja palvelimellemme. Tämä informaatio voi sisältää tietoja myös sinun laitteestasi.

 

Yhteystiedot

Ullmax AB, org. 556647-0307, vastaa henkilötietojesi käsittelystä. Mkäli sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme ja tietojesi käsittelystä, ota mieluusti yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen dataskydd@ullmax.se.

Mitä tietoja keräämme ja miksi?

Keräämme sinua koskevia tietoja lähinnä siksi, että voisimme tarjota sinulle tuotteita kotisivullamme, ja voidaksemme toimittaa tilaukset sinulle kotiin. Tämän ja myös lainsäädännön vuoksi meidän on säilytettävä ostoksiasi koskevia joitakin tietoja tietyn ajan. Joitakin tietoja käytetään myös sellaisten tuotteidemme markkinointiin, joista arvelemme sinun olevan kiinnostunut. Tämän voit kieltää milloin haluat.

Meille antamasi tiedot

· Kun ostat. Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero ja tietoa maksustasi.

· Kun olet yhteydessä meihin. Viestit asiakaspalvelun kanssa ja palveluasiat.

Sinusta keräämämme tiedot:

· Kotisivujemme käyttö (evästeet)

Miksi ja kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Tuotteiden toimittaminen sinulle ja esimerkiksi asiakaspalveluasian seuraaminen edellyttää, että meidän on käsiteltävä tiettyjä sinua koskevia tietoja. Oheisessa taulukossa kuvaillaan kokonaisvaltaiset tavoitteet, tietojenkäsittelyn periaatteet ja tietojen säilytysaika.

 

 

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

Käsittelyn laillinen perusta

Tietojen säilytysaika

Asiakaskokemuksen parantaminen kotisivullamme

Suostumus (cookies)

1 vuosi

Profiilisi kotisivulla

Suostumus

Kunnes poistat profiilisi

Markkinointi ja mainonta

Oikeutettu etu (opt-out)

Opt-out tai 3 vuotta

Ostostesi hallinnointi ja tuotteiden toimittaminen

Välttämätön sopimuksen vuoksi

3 vuotta

Palveluasioiden hoitaminen

Välttämätön sopimuksen vuoksi

3 vuotta

Vian etsintä, data-analyysi, tilastot, väärinkäytön estäminen

Oikeutettu etu

3 vuotta

Tilitapahtumien kirjanpito

Oikeudellinen velvoite

7 vuotta

 

Suostumuksen peruminen

Voit perua suostumuksen milloin tahansa. Tuolloin suostumuksellasi käsitellyt henkilötiedot poistetaan, mikäli tietojenkäsittelyyn ei ole jotain muuta laillista syytä. Suostumuksen voit perua helpoiten muuttamalla valintoja profiilissasi tai ottamalla meihin yhteyttä.

 

Markkinointi ja mainonta

Voimme jakaa tietoa mainoskumppaneidemme kanssa lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä tai näyttääksemme tarkemmin kohdistettua sisältöä. Tämä sen vuoksi, että ilmoituksissamme olisi enemmän tuotteita, jotka voisivat kiinnostaa sinua, ja selvittääksemme sen, miten asiakkaamme reagoivat ilmoituksiin.

Tässä tekstissä on myös kappale, jossa kerrotaan tietojesi käsittelystä kotisivullamme, evästeistä (cookies) ja muusta tekniikasta, jota me ja kolmannet osapuolet käyttävät kotisivullamme.

 

Profilointi suoramarkkinointiin

Seuraamme käyttäytymistäsi kotisivullamme parantaaksemme nähtäville tulevien tuotteiden valikoimaa. Tarjoamme monia erilaisia tuotteita ja haluamme auttaa sinua näyttämällä ne, joiden arvelemme olevan sinulle mieluisimpia. Samaa periaatetta noudatamme markkinoidessamme tuotteita muilla kanavilla, kuten Facebookissa, tai nk. ”bannereilla”.

Sinulla on oikeus rajoittaa tämäntyyppistä tietojen käsittelyä ja meidän on pyydettävä sinulta suostumus käyttääksemme kyseisiä tekniikoita (voit perua suostumuksesi milloin tahansa).

Mainostamme tuotteitamme jatkossakin myös muilla alustoilla, kuten Facebook ja Google, joten vaikka peruisit suostumuksesi, tulet edelleen näkemään mainosmateriaaliamme, mutta sitä ei ole räätälöity enää erikseen sinulle.

Seuraavassa kappaleessa voit lukea lisää näistä tekniikoista, kuinka käytämme niitä sekä henkilötietojesi käsittelystä kotisivullamme.

 

Kenelle voimme luovuttaa tietoja

Palveluntuottajat ja muut

Käytämme enimmäkseen omaa tekniikkaamme henkilötietojesi käsittelyyn. Joissakin poikkeustapauksissa joudumme turvautumaan ulkopuolisiin kumppaneihin (esimerkiksi sähköpostilähetykset, mainostuottajat tai erilaiset maksutavat). Näissä tapauksissa varmistamme aina, että kyseiset palveluntuottajat suojaavat henkilötietosi yhtä hyvin kuin me.

Kuljetus- ja logistiikkayritykset

Kun olet ostanut meiltä tuotteen, meidän on lähetettävä se sinulle. Jotta saisit tuotteen kotiisi, jaamme osoitetietosi joidenkin muiden toimijoiden kanssa. Varmistamme myös näissä tapauksissa, että kyseiset toimijat noudattavat yhtä hyvää tietosuojakäytäntöä kuin Ullmax.

 

Kumppanimme:

·Unifaun AB (kuljetus ja logistiikka)

·Postnord AB (kuljetus ja logistiikka)

·Qlikview (analytiikka)

·Google (s-postit, analytiikka)

·Livechat Inc (chat-asiakaspalvelu)

·Netigate (asiakastutkimukset)

·Microsoft (verkkopalvelu)

·Facebook (markkinointi)

·Tulli

·Campaign Monitor

·Navision (kauppajärjestelmä)

·QBD (mediatoimisto)

 

Tiedonsiirto muihin maihin

Muutamat palveluntuottajamme ovat EU:n ulkopuolisista maista. Näissä tapauksissa käytämme ainoastaan sellaisia yrityksiä, jotka ovat liittyneet “EU-US Privacy Shield”-tietosuojajärjestelyyn. Se tarkoittaa, että ne käyttävät tiedonsiirroissaan riittäviä suojaustoimenpiteitä. Mikäli haluat lisätietoa tietosuojajärjestelystä, löydät sen Privacy Shields -kotisivulta: https://www.privacyshield.gov/welcome

 

Oikeutesi

Koska käsittelemme sinun tietojasi, on tärkeää että asiakkaanamme tiedät yksityisyyden suojaan liittyvät oikeutesi. Niistä lisää seuraavassa.

· Oikeus rekisteriselosteeseen. Sinulla on oikeus pyytää kopio hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja olet oikeutettu saamaan ne ilmaiseksi. Voit pyytää rekisteriselosteen sähköpostitse osoitteesta dataskydd@ullmax.se

· Oikeus korjaukseen. Mikäli hallussamme on virheellisiä tai puutteellisia tietoja, sinulla on oikeus pyytää niihin korjausta.

· Oikeus poistamiseen. Mikäli käsittelemme henkilötietojasi omalla suostumuksellasi, sinulla on oikeus pyytää tietojen poistamista.

· Oikeus vastustaa käsittelyä. Kun käsittelemme henkilötietojasi ”oikeutetun edun” perusteella, tai kun käsittelemme niitä profiloidaksemme kiinnostuksesi kohteet, sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä. Tässä tapauksessa meidän tulee osoittaa pakottavat ja oikeuttavat syyt, jotka ovat painavammat kuin ne jotka sinä olet esittänyt, tai lopetettava tietojen käsittely.

· Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus siirtää henkilötietosi meiltä toiselle rekisterinpitäjälle toiveidesi mukaisesti. Sinulla on myös oikeus saada meille antamasi henkilötiedot koneellisesti luettavassa muodossa. Mikäli haluat käyttää tätä oikeutta, voit lähettää pyynnön osoitteeseen dataskydd@ullmax.se

· Oikeus valittaa valvovalle viranomaiselle. Mikäli et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi, toivomme että ilmoitat siitä meille, jotta voimme parantaa keskinäistä luottamustamme. Sinulla on myös aina mahdollisuus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Tietosuojaviranomaisesta löytyy lisätietoa osoitteesta www.tietosuoja.fi

 

Henkilötietojen turvaaminen

Asetamme yksityisyytesi suojan etusijalle ja työskentelemme aktiivisesti, jotta henkilötietojasi käsitellään suurimmalla huolellisuudella. Ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti tämän tietosuojakäytännön ja tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

 

Lapset

Palvelujamme ei tarjota alle 13-vuotiaille lapsille. Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiaista lapsista. Mikäli saat vanhempana tietää, että lapsesi on antanut henkilötietojaan meille, ota meihin ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse dataskydd@ullmax.se, jotta voit hyödyntää laillisia oikeuksiasi henkilötietojen käsittelyyn liittyen (rajoittaminen, vastustaminen, poistaminen).

Henkilötietojen käsittely kotisivullamme
Kun vierailet kotisivullamme, käytämme sallittuja tekniikkasovelluksia kerätäksemme tietoa sinusta ja siitä, kuinka käytät kotisivujamme. Osa tästä informaatiosta mahdollistaa sen, että voit ostaa tuotteita kotisivultamme, ja sivujen näyttämisen eri kielillä. Kyseisten tekniikoiden katsotaan olevan välttämättömiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan palveluja.
Muita tekniikoita, jotka kertovat meille kotisivujen käytöstä, ei pidetä yhtä välttämättöminä palvelujen tarjoamiseksi kotisivujemme kautta. Sen vuoksi tulemme pyytämään suostumuksesi tällaiseen tietojenkäsittelyyn. Näitä tekniikoita kutsutaan tavallisesti evästeiksi (cookies), mutta ne muodostuvat myös paikallisesta tallennuksesta, läpinäkyvistä pikseleistä, ”web beacons”-tiedostoista ja JavaScript -sovelluksesta, joka voi lähettää tietokoneeltasi tietoja palvelimellemme. Tämä informaatio voi sisältää tietoja myös sinun laitteestasi.

 

Yhteystiedot

Ullmax AB, org. 556647-0307, vastaa henkilötietojesi käsittelystä. Mkäli sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme ja tietojesi käsittelystä, ota mieluusti yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen dataskydd@ullmax.se.

Kiinnostunut?

 
×
Sinun ostoskorisi
 
×
Omat suosikkisi
 
×
Kirjaudu sisään
 
×
Valitse kieli

Flag NorwayNorge

Flag SwedenSverige

Flag FinlandSuomi (suomalainen)

Flag FinlandFinland (svenska)

Flag GermanyDeutschland

 
×
Mitä etsit?